Merken

ONTDEK ALLE MERKEN DIE WE AANBIEDEN

De merken van Nouveauté Damesmode bieden toonaangevende collecties die perfect op elkaar zijn afgestemd. Deze worden dan ook met veel zorg en aandacht ingekocht. Wij streven ernaar om met onze collecties, de maten en vormen van de Nederlandse vrouw niet uit het oog te verliezen. Hierbij hoort dan ook een pakket waar vooral Nederlandse en Europese collecties de boventoon voeren. Door jaren lange inkoop en verkoop ervaring hebben wij collecties voor elk type vrouw, voor elke maat en elk figuur.

KIES JE FAVORIETE MERK IN ONZE WEBSHOP

Start je zoektocht naar nieuwe kleding en accessoires in onze webshop en begin vanuit je favoriete merk. Op deze pagina zijn alle merken waarvan wij producten online verkopen vertegenwoordigd. Van merknamen met sportieve collecties zoals; Betty Barclay, Betty & Co Grey, Bloomings en Hv Society tot aan merken van bekende internationale designers zoals; Cavallaro, Taifun, Qui, Minus en Jc Sophie. Ook hebben wij merken die zich vooral specialiseren in broeken zoals; Angels, Mac, Para Mi en Robel. Misschien ben je nog helemaal niet bekend met welke merken wij allemaal in ons assortiment voeren. Het overzicht geeft je dan direct een goed beeld van welke je bij ons kan kopen. Laat je verrassen door ons ruime aanbod!

ZOEK PRODUCTEN VAN JE FAVORIETE MERK

We hebben allemaal wel merken waar we graag producten van kopen. Gewoon omdat je weet dat het wel goed zit met de kwaliteit, of omdat je door dat bewuste merk te dragen jezelf op een bepaalde manier wil profileren. Wat je beweegredenen voor een merk ook zijn, je shopt er gemakkelijk naar in ons online assortiment. Klik op het logo van het merk dat je voorkeur heeft en direct worden alle producten getoond die wij op dit moment in onze webshop aanbieden. Vervolgens kun je je zoekresultaten van het betreffende merk verder filteren zodat je uitkomt op de producten die jij zou willen aanschaffen.