Over ons

Moderne en vernieuwende mode voor ieder type vrouw. Dit omschrijft het kledingassortiment van Nouveaute Damesmode op een treffende manier.

Voor zowel de jonge vrouw als ook de dame op leeftijd bieden wij stijlvolle, draagbare en kwalitatief goede kleding aan, dit alles tegen een betaalbare prijs.

Nouveauté is een vernieuwende modezaak in hartje Haaksbergen in de gezellige Blankenburgerstraat. Nouveauté betekent iets nieuws en dit is dan ook altijd bij ons in de winkel te vinden.

Kom gezellig langs in onze winkel en ontdek ons volledige aanbod en laat u verrassen door onze goede service waarbij de klant nog echt koning is.

Parkeren:
In het centrum van Haaksbergen zijn voldoende gratis parkeerplaatsen (blauwe zone), hier kan u met een parkeerschijf 1,5 uur parkeren. U parkeert gemakkelijk bij het gemeentehuis (ter hoogte van blankenburgerstraat 26) via de kerksteeg komt u in de blankenburgerstraat aan de voorkant van onze winkel. Verder kunt u parkeren bij restaurant de Postkoets en bij Albert Heijn, beide blauwe zone.