Nouveauté Damesmode

Moderne en vernieuwende mode voor ieder type vrouw. Dit omschrijft het kledingassortiment van Nouveaute Damesmode op een treffende manier. Voor zowel de jonge vrouw als ook de dame op leeftijd bieden wij stijlvolle, draagbare en kwalitatief goede kleding aan, dit alles tegen een betaalbare prijs. Nouveauté is een vernieuwende modezaak in hartje Haaksbergen in de gezellige Blankenburgerstraat. Nouveauté betekent iets nieuws en dit is dan ook altijd bij ons in de winkel te vinden.

OVER AGNES & TEAM

Na jaren lange werk ervaring in gerenommeerde kledingzaken te hebben opgedaan, besloot Agnes Borgelink in 2006 Nouveauté Damesmode te starten. Een kleding boetiek met stijlvolle, draagbare en kwalitatief goede kleding tegen een betaalbare prijs. 

De sfeervolle winkel word gerund door Agnes, Janny en Monique, we prijzen ons dan ook gelukkig met het feit dat onze medewerkers hier al vele jaren werken. “Dat zorgt voor een bepaalde rust en continuïteit in de winkel.”

Wij beschouwen onze medewerkers als leden van onze familie. Stuk voor stuk passen ze heel goed bij Nouveauté Damesmode en hebben zij passie voor hun vak.

Kom gezellig langs in onze winkel en ontdek ons volledige aanbod en laat u verrassen door onze goede service waarbij de klant nog echt koning is.

BINNENKIJKEN BIJ NOUVEAUTÉ

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nouveauté Mail

⛄️Winter Sale bij Nouveauté 40% korting op onze wintercollectie⛄️
0 (0) - 0,00
Blankenburgerstraat 14a
7481 EB Haaksbergen