Veilig Betalen

Nouveauté Damesmode garandeert 100% veilig betalingsverkeer. U kunt bij ons zorgeloos betalen met iDeal, Creditcard, PayPal, Klarna of een andere betaalmethode. Bij alle betalingen worden beveiligde (SSL) verbindingen gebruikt waardoor niemand uw gegevens kan onderscheppen. Dit garandeert niet alleen de veiligheid van uw betaling, maar ook dat uw gegevens nooit in verkeerde handen terecht komen. Uw betaling is bij ons in goede handen. Bij Nouveauté Damesmode kunt u op de volgende manieren betalen:

iDeal:(NL)

De meest gebruikte betaalmethode van Nederland. Gewoon vanuit de vertrouwde omgeving van uw bank afrekenen: snel, gemakkelijk en veilig. iDeal wordt ondersteund door de volgende banken: ABN AMRO, ING, Rabobank, ASN Bank, bunq, Handelsbanken, Knab, Moneyou, Regiobank, SNS Bank, Triodos, Van Lanschot. Doet u een betaling vanuit het buitenland, kies dan voor een andere betaalmethode.

Creditcard:

Betalen met Creditcards is wereldwijd ingeburgerd, en deze betaalmethode bied voor consumenten tevens veel voordelen. Populaire creditcards zijn die van MasterCard, VISA en American Express. Aankopen van consumenten zijn vaak verzekerd via deze betaalmethode. U kunt bij ons makkelijk en veilig betalen met u Creditcard. Wij accepteren; VISA, MasterCard en American Express.

PayPal:

PayPal is een populair middel om online te betalen. Anders dan iDEAL biedt PayPal aankoopbescherming. PayPal is in dat opzicht als betaalmethode te vergelijken met creditcards. Hebt u een product dat u met PayPal hebt betaald niet ontvangen, dan zorgt PayPal dat u uw geld terugkrijgt. Ook als het product tijdens verzending beschadigt of sterk afwijkt van de beschrijving, kunt u via PayPal u geld terugkrijgen.

Klarna Achteraf Betalen:

Met Klarna achteraf betalen, betaalt u uw bestelling achteraf zodra u deze hebt ontvangen. Na verzending van u bestelling heeft u 14 dagen de tijd om u betaling te doen. Achteraf betalen met Klarna is veilig en eenvoudig. U ontvangt de Klarna-factuur tegelijk met u bestelling. 

Bancontact: (BE)

Met Bancontact betalen Belgische consumenten met hun eigen bankkaart of Bancontact-App. Het is in België de meest gebruikte online betaalmethode. De betalingen zijn 100% gegarandeerd en kunnen niet eenzijdig worden teruggedraaid.

SOFORT: (NL/BE/DE/UK/ES)

SOFORT Banking is een internationale betaalmethode die direct betalen per bank mogelijk maakt. SOFORT Banking is beschikbaar in veel landen, waaronder Duitsland, Engeland, Nederland, België, Spanje.

Giropay: (DE)

Giropay is de meest gebruikte online betaalmethode in Duitsland. Doordat veel Duitse banken Giropay ondersteunen, kan 85% van alle Duitse consumenten met Giropay betalen. Betalingen met Giropay zijn 100% gegarandeerd en kunnen niet eenzijdig worden teruggedraaid.

Przelewy24: (PL)

Przelewy24 is een lokale Poolse betaal oplossing die de overdracht van bedragen faciliteert voor betalingen tussen consumenten en verkopers. Prezelewy24 garandeert de uitbetaling aan de merchant zonder chargeback risico en is de meest gebruikte Internet betaalmethode in Polen.

Apple Pay:

Apple Pay is de betaaldienst die Apple beschikbaar stelt op de iPhone, iPad, Apple Watch en Mac. Met Apple’s betaaldienst kunt u contactloos betalen met u Iphone en Apple Watch bij geschikte pinautomaten in winkels, parkeergarages en online op een webwinkel. De betaaloplossing werkt met creditcards en debitcards, al is de beschikbaarheid afhankelijk van de banken. U koppelt de betaaldienst dus aan u bestaande bankgegevens, zodat het geld gewoon van u eigen rekening af gaat. Apple Pay is onderdeel van de Wallet App, de plek waar al u bankpassen opgeslagen zijn.

VVV Cadeaukaart:

Heeft u een VVV Cadeaukaart waarmee u wilt betalen? Klik dan op ‘cadeaubonnen’ en vul uw cadeaukaartnummer in. Staat er niet genoeg geld op de cadeaukaart om uw hele bestelling te betalen? Dan kunt u het overgebleven bedrag daarna betalen met één van de andere betaalopties. Let op! Vanaf 2020 is een wetswijziging doorgevoerd. Dit houdt in dat het cadeaukaart tegoed wat u bij een online transactie kunt gebruiken gemaximeerd is tot € 50,-. Hebt u meer dan € 50,- op uw cadeaukaart staan dan blijft het resterende tegoed gewoon staan voor een volgende besteding. Als u iets wilt betalen met uw VVV Cadeaukaart dient u niet het veld ‘kortingscode’ te gebruiken, maar kiest u Cadeaubonnen tussen onze verschillende betaalmethoden.

Tevens bieden wij ook de volgende betaalmethoden aan;

  • EPS
  • ING Homepay
  • KBC/CBC Betaalknop
  • Belfius Direct Net
  • Overboeking naar NL73 RABO 0307 5152 22
⛄️Winter Sale bij Nouveauté 40% korting op onze wintercollectie⛄️
0 (0) - 0,00
Blankenburgerstraat 14a
7481 EB Haaksbergen