Verzending en Retour voorwaarden

 

Verzending

Wij weten hoe leuk het is om snel uw product in huis te hebben. Wij zorgen er daarom voor dat als de bestelling voor 15:00 bij ons binnen is, uw product dezelfde dag nog wordt verstuurd. Uw bestelling wordt als een pakket bij u afgeleverd. Mocht u er niet zijn: dan kunt u het pakket bij een afhaalpunt in de buurt ophalen.

Retouren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar Nouveauté Damesmode zijn voor eigen rekening. Bij kleding die gedragen of beschadigd is, passen wij een waardevermindering op het orderbedrag toe. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan aan Nouveauté Damesmode geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@nouveaute.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Stappenplan retouren

1: Controleer of u voldoet aan de volgende voorwaarden:

 • Uw aankoop valt binnen de 14 dagen nadat de artikelen in uw bezit heeft gekregen.
 • De artikelen zijn compleet, ongebruikt en onbeschadigd.
 • De artikelen dienen voorzien te zijn van het origineel aangehechte prijskaartje.
 • De retourzending dient voldoende gefrankeerd en – indien redelijkerwijze mogelijk – in originele verpakking te worden verstuurd.

2: Het aanvragen van uw retour nummer:
Gelieve de de volgende gegevens vermelden bij aanvragen;

 1. Uw naam & achternaam
  2. Adresgegevens
  3. Welk artikel(en)
  4. De reden waarom u wilt retourneren.

Vervolgens ontvangt u van ons een retour nummer, welke u dient te vermelden op de retourzending. Is uw rekeningnummer bij ons niet bekend zorg dan dat u deze bij ons bekend maakt zodat wij uw geld terug kunnen storten. Retournummer aanvragen

3: Retour sturen

De goederen kunt u met vermelding van het retour nummer verzenden naar:

Nouveauté Damesmode
Tav Afd. Retouren
Retour nummer: ******
Blankenburgerstraat 14a
7481 EB Haaksbergen

Uw herroepingstermijn bedraagt 14 dagen.

Het bedrag van de retour gezonden goederen zal binnen 14 dagen aan u worden terug gestort.

⛄️Winter Sale bij Nouveauté 40% korting op onze wintercollectie⛄️
0 (0) - 0,00
Blankenburgerstraat 14a
7481 EB Haaksbergen